Lær at bage: Få inspiration til at bage lækre brød derhjemme
27. maj 2021
Brød sauerkraut – jo, den er god nok!

Opskrift: Brød med sauerkraut – sehr schön!

Du har prøvet at bage brød med surdej, men har du prøvet at bage med surkål – også kendt som sauerkraut? I dette brød indgår både sauerkraut og yoghurt, hvilket giver både smag og tekstur.
25. april 2021
Venø-rugbrød med malt og poppede rugkerner

Opskrift: Hurtigt surdejsrugbrød med mørkt malt

Der er noget helt særligt ved at sætte tænderne i et stykke hjemmebagt rugbrød – især det er friskbagt. Har du surdejen klar, kan dette smagfulde rugbrød være klar til frokostbordet om få timer.
26. november 2020
Opskrift på bløde og søde Svanø-boller

Opskrift: Søde, bløde og mildt krydrede boller

På en kølig efterårsdag eller en endnu koldere vinterdag er de her boller lige sagen! Foreningen af mælk, smør, honning og sukker samt lidt kardemomme giver en dejlig blød og saftig krumme med en let krydret smag. De er meget nemme at lave og mindst lige så nemme at nyde.
1. november 2020
Årets oplevelsesgave - et bagekursus

Gaveidé: Giv et bagekursus i julegave

Brug for en anderledes gaveidé? Hvad med et gavekort til et bagekursus hos Lær at bage? Det er en hyggelig oplevelse, ny viden og skønt bagværk i én og samme pakke. Du skal sådan set bare sætte sløjfen på ... OBS: Bestil frem til 24. december kl. 16 - nemt, hurtigt og en dejlig gave!
8. juni 2020
Nemme og lækre boller med chiagrød og honning

Opskrift: Nemme og lækre boller med chiagrød og honning

Nem opskrift på de lækreste saftige boller med et dejligt bid. Kog en grød. Rør sammen. Hæv natten over. Form boller. Bag. Det er så nemt, at du ikke behøver et bagekursus for at få succes. Men du er naturligvis velkommen alligevel ...
20. april 2020

Opskrift: Gnaveboller med citronmelisse og mandeltopping

'Gnaveboller' er beregnet som snack. De er velegnede til at have med på farten og til at gnave af, når lækkersulten melder sig. De her gnaveboller får et friskt pift fra citronmelissen, mens mandeltoppingen giver en god sprød skorpe på de ellers bløde boller. 
12. marts 2020
Grillet galopkringle - få opskriften her

Opskrift: Grillet galopkringle

Bag en vellykket galopkringle på din gill. Din grill er nemlig den perfekte ovn – både til brød og kager. Denne opskrift giver dig en vellykket galopkringle med marcipanfyld – bagt på kul- eller gasgrill.
9. marts 2020
Fransk suppebolle – den spiselige suppeskål

Opskrift: Suppebolle – bag din egen spiselige suppeskål

Der er noget særligt over at servere suppe i en hjemmebagt suppeskål af brød. Det er naturligvis ikke alle brøddeje, som egner sig til formålet. Men her får du opskriften på den perfekte suppebolle. Du får også opskriften på en klassisk fransk løgsuppe til at fylde i den spiselige skål. Bon appétit.
16. november 2019

Bager med stort B!

Jeg havde besøg af Stine fra JydskeVestkysten i bageriet til en snak om brød og bagekurser. Det er der kommet en fin artikel ud af, som du kan læse her.
5. august 2019
Ølandsknækbrød med fuldkorn

Opskrift: Ølandsknækbrød – perfekt til ost og snacks

Tynde, sprøde knækbrød fyldt med korn og kerner, som knaser og giver smag. De er perfekte til ost og som en nem snack med enten noget sødt eller noget salt på toppen. I denne opskrift bruger jeg kun fuldkornsmeltyper, som både giver smag og tyngde til knækbrødene. Har du ikke gode erfaringer med at bage brød med fuldkorn, kan du med fordel tilmelde dig det næste fuldkornsbagekursus.
6. juli 2019

Bagetip: Er dejen klar? Lav en glutentest

Bliver du somme tider i tvivl, om din dej er æltet nok og klar til at hæve? En glutentest giver dig svaret. En glutentest er den nemme måde at tjekke, om du kan stoppe med at ælte din hvedebrødsdej og lade den hæve. Læs, hvordan du laver en glutentest herunder – det og meget mere kan du også lære på af disse kommende bagekurser.
4. juli 2019
Manø-stykker som bake off

Opskrift: Manø-stykker (som bake off)

Med dit eget bake off-brød kan du hurtigt og nemt have friskbagt brød klar. Her får du opskriften på nogle lækre stykker, som egner sig godt til bake off. Form stykkerne og frys dem ned – så har du dit eget bake off-brød. Klar til at tø op og bage, så du kan få friskbagte brød til madpakken eller lignende. Det kunne fx være studentergildet, bryllupsreceptionen, havefesten eller hamsterens fødselsdag. Amandino fungerer til det hele ...
3. juli 2019
Tilmeld dig et bagekursus hos læratbage.dk

Bagetip: Sådan laver du dit eget bake off-brød

Du er sikkert stødt på bake off-brød i dit lokale supermarked, som ikke har sin egen bagerafdeling. I stedet får de leveret frossent bagværk, som bliver bagt på stedet. Du kan imidlertid også lave dit eget bake off derhjemme, så du hurtigt kan have friskbagt brød klar, når behovet opstår. Det er nemt, smart, og du behøver altså ikke stå (så) tidligt op for at bage.
7. juni 2019

Opskrift: Amandino – et lækkert stykke sommerkonfekt

Dette lækre stykke konfekt er både let at lave og let at nyde – stykke efter stykke. Med sin lette krumme og milde smag fra citrus og rosenblade er Amandino den perfekte søde bid til sommerens varme fester. Det kunne fx være studentergildet, bryllupsreceptionen, havefesten eller hamsterens fødselsdag. Amandino fungerer til det hele ...
26. maj 2019
På italiensk betyder ‘tre fori’ ganske enkelt tre huller

Opskrift: Tre fori med soltørrede tomater og basilikum

Skal du bruge et lækkert brød til festlige lejligheder – det kan være som tilbehør til tapas, pølsebord eller blot med en lækker pesto eller god olivenolie, så prøv dette italienske brød kaldet tre fori.