Lær at bage: Få inspiration til at bage lækre brød derhjemme
16. november 2019

Bager med stort B!

Jeg havde besøg af Stine fra JydskeVestkysten i bageriet til en snak om brød og bagekurser. Det er der kommet en fin artikel ud af, som du kan læse her.
5. august 2019
Ølandsknækbrød med fuldkorn

Opskrift: Ølandsknækbrød – perfekt til ost og snacks

Tynde, sprøde knækbrød fyldt med korn og kerner, som knaser og giver smag. De er perfekte til ost og som en nem snack med enten noget sødt eller noget salt på toppen. I denne opskrift bruger jeg kun fuldkornsmeltyper, som både giver smag og tyngde til knækbrødene. Har du ikke gode erfaringer med at bage brød med fuldkorn, kan du med fordel tilmelde dig det næste fuldkornsbagekursus.
6. juli 2019

Bagetip: Er dejen klar? Lav en glutentest

Bliver du somme tider i tvivl, om din dej er æltet nok og klar til at hæve? En glutentest giver dig svaret. En glutentest er den nemme måde at tjekke, om du kan stoppe med at ælte din hvedebrødsdej og lade den hæve. Læs, hvordan du laver en glutentest herunder – det og meget mere kan du også lære på af disse kommende bagekurser.
4. juli 2019
Manø-stykker som bake off

Opskrift: Manø-stykker (som bake off)

Med dit eget bake off-brød kan du hurtigt og nemt have friskbagt brød klar. Her får du opskriften på nogle lækre stykker, som egner sig godt til bake off. Form stykkerne og frys dem ned – så har du dit eget bake off-brød. Klar til at tø op og bage, så du kan få friskbagte brød til madpakken eller lignende. Det kunne fx være studentergildet, bryllupsreceptionen, havefesten eller hamsterens fødselsdag. Amandino fungerer til det hele ...
3. juli 2019
Tilmeld dig et bagekursus hos læratbage.dk

Bagetip: Sådan laver du dit eget bake off-brød

Du er sikkert stødt på bake off-brød i dit lokale supermarked, som ikke har sin egen bagerafdeling. I stedet får de leveret frossent bagværk, som bliver bagt på stedet. Du kan imidlertid også lave dit eget bake off derhjemme, så du hurtigt kan have friskbagt brød klar, når behovet opstår. Det er nemt, smart, og du behøver altså ikke stå (så) tidligt op for at bage.
7. juni 2019

Opskrift: Amandino – et lækkert stykke sommerkonfekt

Dette lækre stykke konfekt er både let at lave og let at nyde – stykke efter stykke. Med sin lette krumme og milde smag fra citrus og rosenblade er Amandino den perfekte søde bid til sommerens varme fester. Det kunne fx være studentergildet, bryllupsreceptionen, havefesten eller hamsterens fødselsdag. Amandino fungerer til det hele ...
26. maj 2019

Opskrift: Tre fori med soltørrede tomater og basilikum

Savner du lidt inspiration til julesmåkagerne? I denne anderledes småkage møder gulerødder og whiskey hinanden. Skal du prøve?
26. maj 2019

Lær at bage på Weber Grill Festival 2019

I weekenden var Lær at bage med på Weber Grill Festival ved Give. I bageteltet fortalte Torben om bagning på grill og delte ud af smagsprøver til den helt store guldmedalje. Weber Grill Festival er et hyggeligt arrangement med underholdning for hele familien – og masser af ny viden til det danske grillfolk.
2. januar 2019

Nyt år – ny hjemmeside

Endelig er den nye hjemmeside bagt færdig! Vi har fået et nyt, professionelt tilmeldingssytem med online betaling. Lige siden starten i 2016 har der været stor interesse for de forskellige bagekurser, og antallet af kurser er vokset støt. Den nye hjemmeside gør det muligt at tilbyde et mere effektivt og enkelt tilmeldingsforløb.
30. november 2018

Opskrift: Julesmåkager med whiskey

Savner du lidt inspiration til julesmåkagerne? I denne anderledes småkage møder gulerødder og whiskey hinanden. Skal du prøve?
19. november 2018

Bagetip: Husk makeuppen, når du bager!

En pensel er næsten lige så vigtigt et værktøj i bageriet som kagerullen. En overflade penslet med fx æg eller mælk bliver flot og gylden i ovnen. I grove træk har det ikke nogen påvirkning på smagen. Ønsker du en anden smag/skorpe, kan du røre lige dele vand og rugmel sammen og pensle det på det færdighævede brød, det vil give en helt anden udseende og smag på skorpen.
16. november 2018
Årets oplevelsesgave - et bagekursus

Gaveidé: Giv et bagekursus i julegave

Brug for en anderledes gaveidé? Hvad med et gavekort til et bagekursus hos Lær at bage? Det er en hyggelig oplevelse, ny viden og skønt bagværk i én og samme pakke. Du skal sådan set bare sætte sløjfen på ... OBS: Bestil frem til 24. december kl. 16 - nemt, hurtigt og en dejlig gave!
17. oktober 2018

Pro bagetip: Skær dig til en sprød skorpe på bollerne

Oplever du somme tider, at skorpen på dine hjemmebagte boller bliver blød? Så brug dette trick til at sikre en knasende sprød skorpe.
5. oktober 2018

Bagekurser primo 2019

Programmet er nu lagt for forårets bagekurser. Find dit næste bagekursus i oversigten og tilmeld dig i god tid. Der er risiko for, at datoerne går som varmt brød! Igen står den på brød i lange baner med kurser i bagning på fransk, på italiensk, uden gluten, med fuldkorn og med surdej. Du kan også lære at bage festlig kransekage til festlige lejligheder. Klar, parat, tilmeld dig, bag!
1. juli 2018

Pro bagetip: Så lang tid er “natten over”

En brøddej, der hæver "natten over" i køleskab, giver det færdige brød langt mere smag. Men hvordan kan det være – og hvor lang tid er "natten over" egentlig? Det får du svaret på her ...