logo_nytlogo_nytlogo_nytlogo_nyt
  • Forside
  • Jeres underviser
  • Tips & opskrifter
  • Forside
  • Jeres underviser
  • Tips & opskrifter
Kontakt
✕

Opskrift: Amandino – et lækkert stykke sommerkonfekt

Torben Busch
Gå til opskrift Udskriv

Dette lækre stykke konfekt er både let at lave og let at nyde – stykke efter stykke. Med sin lette krumme og milde smag fra citrus og rosenblade er Amandino den perfekte søde bid til sommerens varme fester – studentergildet, bryllupsreceptionen, havefesten, hamsterens fødselsdag.

Ja, der er mange festlige lejligheder, hvor det lækre konfekt vil passe godt ind. En Amandino i den ene hånd og et glas kølige bobler i den anden, så er festen for alvor i gang.

Amandino – et lækkert stykke sommerkonfekt

Italiensk konfekt – Amandino

Udskriv
Arbejdstid 20 minutter min
Bagetid 10 minutter min
Ret Kage, Snack
Køkken Det søde køkken, Italiensk
Antal 20 stk.

Udstyr

  • Røremaskine
  • Små forme
  • Ovn

Ingredienser
  

  • 150 g mandler med hinde
  • 250 g æggehvider
  • 25 g honning
  • 125 g smør
  • ½ tsk bagepulver
  • 100 g hvedemel
  • 250 g sukker
  • 3 tsk vaniljesukker
  • 10 stk rosenblade usprøjtede
  • saften fra en appelsin
  • saften fra en citron

Sådan gør du
 

  • Blend mandlerne (med hinde) til mel.
  • Varm æggehvide, honning og smør op til 40°C.
  • Ælt alle ingredienser sammen med spade på røremaskinen i 5 minutter.
  • Kom massen over i en lille kande og hæld den derefter i små forme.
  • Bages ved 220°C i almindelig ovn og 210°C i varmluftsovn i ca. 10 minutter
Del
19

Se også

Brød sauerkraut – jo, den er god nok!
27. maj 2021

Opskrift: Brød med sauerkraut – sehr schön!


Læs mere
Venø-rugbrød med malt og poppede rugkerner
25. april 2021

Opskrift: Hurtigt surdejsrugbrød med mørkt malt


Læs mere
Opskrift på bløde og søde Svanø-boller
26. november 2020

Opskrift: Søde, bløde og mildt krydrede boller


Læs mere

Opskrifter & bagetips

  • Mine bagetips
  • Alle opskrifter
    • Boller/brødstykker
    • Brød
    • Brød med grød
    • Rugbrød
    • Langtidshævet
    • Snack
    • Kage
    • Sæson
    • Småkager
    • Kransekage

BLIV MESTERBAGER I BRØD

Book mig til en masterclass i brødbagning hos jer.
For større og mindre grupper. For virksomheder og private.
Send mig en forespørgsel, hvis du vil vide mere.

LÆRATBAGE.DK

v. Torben Busch

KONTAKT

kontakt@laeratbage.dk

ARKIV

Se tips og opskrifter

© 2016- LÆRATBAGE.DK

    Kontakt