Opskrift: Amandino – et lækkert stykke sommerkonfekt

Dette lækre stykke konfekt er både let at lave og let at nyde – stykke efter stykke. Med sin lette krumme og milde smag fra citrus og rosenblade er Amandino den perfekte søde bid til sommerens varme fester – studentergildet, bryllupsreceptionen, havefesten, hamsterens fødselsdag.
Ja, der er mange festlige lejligheder, hvor det lækre konfekt vil passe godt ind. En Amandino i den ene hånd og et glas kølige bobler i den anden, så er festen for alvor i gang.

Italiensk konfekt – Amandino
Udstyr
- Røremaskine
- Små forme
- Ovn
Ingredients
- 150 g mandler med hinde
- 250 g æggehvider
- 25 g honning
- 125 g smør
- ½ tsk bagepulver
- 100 g hvedemel
- 250 g sukker
- 3 tsk vaniljesukker
- 10 stk rosenblade usprøjtede
- saften fra en appelsin
- saften fra en citron
Instructions
- Blend mandlerne (med hinde) til mel.
- Varm æggehvide, honning og smør op til 40°C.
- Ælt alle ingredienser sammen med spade på røremaskinen i 5 minutter.
- Kom massen over i en lille kande og hæld den derefter i små forme.
- Bages ved 220°C i almindelig ovn og 210°C i varmluftsovn i ca. 10 minutter