Jeres UNDERVISER

Erfaren bager og formidler

Torben Busch

Torben Busch


  • Faglært bager
  • Mere end 35 års erfaring
  • Garvet formidler
  • Brød er min passion
OM MIG

Født med dej i årerne


Jeg hedder Torben Grodt Busch, og jeg har altid godt kunnet lide lugten i bageriet. Og det er ret heldigt, for jeg er vokset op i et bagerhjem. I 1984 blev jeg også selv udlært bager, ligesom jeg har været selvstændig med eget bageri i 15 år.

Mig som bager i mine forældres bageri


Brød har altid været min store passion – og med en skive friskbagt brød og lidt smør, så er min lykke gjort. I hvert fald når brødet er lavet med kærlighed, solidt håndværk og gode råvarer.

Varmt brød

Råvarerne spiller en nemlig stor rolle, og gennem tiden har jeg oparbejdet et indgående kendskab til forskellige meltyper, kerner m.m. Selv om jeg ikke længere driver egen bagerforretning, brænder min indre ovn stadig for det gode brød. I dag arbejder jeg som sælger hos en leverandør af mel.

Tidligere har jeg også optrådt som dommer ved forskellige brødkonkurrencer, ligesom jeg har afholdt kurser og udviklet recepter til nogle af de melblandinger, du finder på hylden i dit supermarked.


Du bliver med andre ord undervist af en erfaren bager med dej i årerne.