Lær at bage: Få inspiration til at bage lækre brød derhjemme
21. december 2016
Morgenboller med risengrød

Opskrift: Nemme og lækre morgenboller med risengrød

Holder din bager lukket i juledagene, må du jo selv bage dit morgenbrød. Her får du opskriften på nogle supernemme og superlækre morgenboller med risengrød. Det er risengrød, som gør bollen blød. Gem en klat, når du laver risalamande. Så er du klar, når der skal bages morgenbrød med en smag af jul. OBS: Dejen skal laves, dagen før du skal bruge bollerne!
15. december 2016
Læratbage.dk - fuldkornskursus

Godt nytår med fuldkorn

Skal dit 2017 være lidt sundere? Så spis mere fuldkorn. Er du fuldkornsskeptiker – så tag med på Lær at bages Fuldkornskursus og lær at bage lækre brød med fuldkorn.
8. december 2016
Lær at bage - alternative julesmåkager - engleknapper

Opskrift: Engleknapper – småkager, der smager, så englene synger

Vil du prøve en anderledes småkage her til jul? En festlig og flot småkage, der smager, så englene synger? Hjemme hos mig kalder vi dem engleknapper, og de er julens favorit. Engleknapperne har overhalet alle klassikerne indenom. Det er ikke jul uden dem.
28. november 2016

Lær at bage i Jydske Vestkysten

På weekendens bagekursus med kransekagetema deltog også en journalist og en fotograf fra Jydske Vestkysten. Læs mere om hendes oplevelser her og se flere billeder fra nytårseventet.
2. november 2016
Vind bageudstyr - tilmeld dig senest 15. oktober

Lodtrækning: Vind bageudstyr til dit hjemmebageri

Jeg har lavet to pakker med kvalitetsbageudstyr til en samlet værdi af ca. 650 kr. Du deltager i lodtrækningen ved at tilmelde dig enten juleeventet, hvor du lærer at bage nye, lækre julesmåkager, eller nytårseventet, hvor du lærer at bage festlig kransekage til årets sidste fest. Læs mere og deltag i lodtrækningen her!
4. september 2016
Lær at bage lækre brød med fuldkorn

TEMA: Put grød i dit brød – Oldtidsgrødboller

TEMA: Den fjerde og i denne omgang sidste opskrift på saftigt brød bagt med grød er de her lækre oldtidsgrødboller. Den spændende blanding af gryn og frø m.m. sikrer nogle skønne boller.
3. september 2016

TEMA: Put grød i dit brød – Norske Grødboller

Den tredje opskrift på saftigt brød bagt med grød er disse norske grødboller. Chiafrøene i grøden gør bollerne ekstra lækre. Start dejen i dag, og nyd de friskbagte boller i morgen.
2. september 2016

TEMA: Put grød i dit brød – Birthes Grødboller

Hovedreglen, når du bager med grød, er at lade grøden køle helt af. Er grøden for varm, påvirker det gærens udvikling, og brødet hæver ikke, som det skal.
1. september 2016
Lær at bage lækkert surdejsbrød

TEMA: Put grød i dit brød – Havregrødsboller

At bage med grød er en gammel tradition. De gamle rester af grød blev brugt. Og samtidig fik man et dejligt svampet brød. Du behøver dog ikke spise grød for at få en rest, du kan bage med. Lav bare en frisk grød – lad den køle af – og så er du klar til at bage.
5. juli 2016
Lækker rugbrødskonfekt med tranebær og chokolade

Opskrift: Lækker rugbrødskonfekt med tranebær og chokolade

Savner du en lækker og anderledes snack, som samtidig ikke er alt for usund? Så kommer du hurtigt til at forelske dig i denne skønne rugbrødskonfekt med tranebær, rosiner og chokolade. Rullet i hakkede hasselnødder. Den ene tager den anden og derefter også den tredje. Så uimodståelige er de her små konfektkugler af rugbrød. Og lige så nemme de er at spise, lige så nemme er de faktisk at lave. Og det er jo meget heldigt. Du får opskriften her!
23. maj 2016

Opskrift: Bag dine egne kammerjunkere

Det er nemt, det er friskt, og det lander ikke så tungt. Det er lige, hvad vi har lyst til på en varm sommerdag. Koldskål og kammerjunkere er grillens store konkurrent, når der er sommer i kalenderen og på terrassen. Har du nogensinde prøvet at bage dine egne kammerjunkere? De små, sprøde og søde flydere til danskernes favoritspise om sommeren er meget nemme at lave, og så smager de skønt. Her er en enkel opskrift til ca. 150 stk., så du har til et par portioner.
27. april 2016

Forkæl din mor med hjemmebagte boller

På søndag er det mors dag. Vil du forkæle hende med lune og lækre hjemmebagte boller, så får du her opskriften, der gør dig til mors favorit! Bagt med italiensk mel og fyldt med skønne frø og kerner. Perfetto! Opskriften er ikke spor kompliceret, men du skal begynde dagen før for at få det bedste resultat.
21. april 2016
Bagekursus - lær at bage lækre italienske brød

Konkurrence: Vind en gratis plads på valgfrit bagekursus

Nu kan du vinde en gratis plads på et valgfrit bagekursus her hos Læratbage.dk. Konkurrencen foregår på Læratbage.dk's Facebookside. Du skal bare synes godt om opslaget, så deltager du i lodtrækningen den 1. maj. Her finder vi en heldig vinder, der kan komme og lære at bage brød som en professionel mesterbager (værdi: 950 kr.).
10. april 2016
Lær at bage dine egne varme hvedeknopper

Opskrift: Sådan laver du varme hveder med fuldkorn

Store Bededag nærmer sig – og det samme gør de varme hveder, som vi traditionen tro spiser aftenen før Store Bededag. Hvert år langer danske bagere ca. 2.000.000 varme hveder over disken, men i år behøver du ikke stille dig i kø hos din lokale bager. For du kan da bage dem selv! Her får du en opskrift på nogle lækre hvedeknopper med fuldkorn, som er et lidt sundere alternativ til den mere traditionelle hvide hvedeknop. Ud over at være sundere smager fuldkornshvedeknopperne også himmelsk.
31. marts 2016

Lær at bage – bagekurser for brødelskere

Du elsker brød. Det gode, gedigne brød med et luftigt indre, et sprødt ydre og et propert bid. Du har måske selv forsøgt at bage netop sådan et brød, men resultatet har ikke lignet det i dine drømme eller det på billedet i opskriften. Jeg vil vove den påstand, at du sagtens kan bage et brød, der er mindst lige så godt som det, du køber hos bageren. Vil du lære at bage? Altså sådan rigtigt?