Giv et gavekort til et bagekursus
– en oplevelse med krummer i
Køb gavekort
Vælg et gavekort herunder ...
Du modtager gavekortet på mail med det samme.Gavekort 450 DKK
450,00 DKKGavekort 850 DKK
850,00 DKK
Hvad siger andre kursister om oplevelsen?
Meget engageret og vidende underviser. God tid til individuel vejledning samt besvarelse af spørgsmål.
Bagekursist 2019
Jeg havde min 13-årige søn med på kurset, og det levede helt op til vores forventninger. Desuden havde vi en dejlig dag far og søn.
Bagekursist 2019
Torben er en super god underviser. Inspirerende, rolig, har totalt overblik og ikke for “poppet”. At vi ikke selv skulle have fingrene i dejen, var jeg lidt skeptisk omkring. Men det gik over al forventning, da Torben var yderst velforberedt.
Grillkursist 2019
Der er – fra jeg træder ind ad døren – en god stemning, hvor jeg føler mig velkommen. En god dag, hvor alle tanker om arbejde og familie er skudt helt i baggrunden. Det er sundt for krop og sjæl.
Bagekursist 2019
Kurserne foregår i privatboligen i Sommersted og kan varmt anbefales. Informativ hjemmeside på læratbage.dk. Torben Grodt Busch er bager og produktudvikler ved Valsemøllen i Esbjerg. Han har stor passion og viden, som han gerne deler ud af.
Bagekursist 2019
Det var et virkeligt godt og hyggeligt kursus.
Bagekursist 2019
Har allerede anbefalet det til mine svigerdøtre – så måske kommer vi.
Bagekursist 2019
En dejlig og lærerig dag med tilpas veksling mellem teori og praksis. Luksus, at det er så små hold.
Bagekursist 2019
Meget kompetent og engageret underviser. Vi var meget tilfredse og kommer gerne igen.
Bagekursist 2019
Et rigtig, rigtig godt kursus. God underviser, dejligt sted og søde medkursister. Tak for en rigtig dejlig dag.
Bagekursist 2019
Vi fik gode, brugbare opskrifter til lækre brød med hjem. Vi fik meget ud af kurset.
Bagekursist 2019
De fysiske rammer gør, at alt er nemt at overføre til eget køkken. Få kursister gør, at alle får plads med eget tempo og forståelse. Det betyder, at jeg får fornemmelsen af, at dette kan jeg med øvelse godt blive god til. Der er plads til alle, der har lyst til at bage.
Bagekursist 2019
Alt, hvad vi lærer, kan overføres til eget køkken. Trods en kompetent lærer, som helt sikkert kan nørde , er det meget jordnært, og alle kan være med.
Bagekursist 2019
God, informativ undervisning af en underviser med en stor faglig ballast.
Bagekursist 2019
Det er altid fantastisk at frembringe et brød, der ser ud og smager godt, og det må jeg sige, du har været med til at levere for mig.
Bagekursist 2019
Jeg fik nogle rigtig gode tips med hjem. Og kunne se, at jeg lavede nogle fejl, som jeg nu kan rette.
Bagekursist 2019
Fantastisk. Nød dagen i dit og gruppens selskab.
Bagekursist 2019
Alt var i top. Hyggeligt intimt kursus på et passende niveau. God forståelig teori efterprøvet med praktiske øvelser. Dejlige hjemmelige omgivelser og passende antal deltagere. Meget behagelig og hjælpsom underviser. Blev vildt motiveret for mere.
Bagekursist 2019
Jeg kommer helt sikkert tilbage til surdejskursus eller fuldkorn.
Bagekursist 2019
Et spændende og lærerigt kursus. Vil helt bestemt anbefale det.
Bagekursist 2019
Vi synes, at der var rigtig mange og brugbare guldkorn, og der var god tid til dialog og spørgsmål. Anbefaler gerne kurset for andre. Dejligt at få dagens materiale med hjem.
Bagekursist 2019
Kurset overraskede på alle punkter i meget positiv retning.
Kursusdeltager 2019
Kurset byder på SÅ meget viden, erfaring og inspiration. Er dejlig træt efter kurset. Det giver indsigt i en helt anden verden, som man får rigtig meget lyst til at udforske i "hjemmebageriet".
Kursusdeltager 2019
Du var meget god til at komme rundt til os, når vi var i tvivl, og du var meget tålmodig. Forplejningen var helt i top!
Kursusdeltager, 2019
Jeg fik nogle virkelig gode og brugbare pointer med, som vil gøre en forskel i forhold til de ting, der kommer ud af vores ovn i fremtiden. Tak for det!
Kursusdeltager, 2019
Det var et supergodt kursus. Jeg havde ikke forventet, at jeg ville få så mange aha-oplevelser. Jeg har meget mere lyst og mod på at bage brød – nu kan det kun blive godt.
Kursusdeltager, 2018
Forplejning er jo altid godt
I dette tilfælde var det dog så godt, at jeg købte et bagestål med hjem. Kun fordi pizzaen var uovertruffen!!
Kursusdeltager, 2018
Fantastisk dag som altid. Spændende med små historier om brødets historie og traditioner. Tager altid en masse gode fif med hjem.
Kursusdeltager, 2018
Fedt med en underviser, der har så meget viden – og en meget interessant og inspirerende baggrund/erfaring.
Kursusdeltager, 2018
Jeg synes virkelig, alt var super fra start til slut. Hele måden, det var tilrettelagt på, og at vi ikke var flere, var et must. Alle kunne få hjælp, spørge og få svar, og alle kunne høre med. Jeg har aldrig prøvet det før, men det er absolut ikke sidste gang, jeg prøver det.
Kursusdeltager, 2018
Godt med det lave antal deltagere. Hyggelig stemning.
Kursusdeltager, 2018
Alt i alt super godt. God stemning, fine rammer, god underviser, fin hjælp.
Kursusdeltager, 2018
Torben var meget nærværende og opmærksom på, om alle var med.
Kursusdeltager, 2018
Super veltilrettelagt kursus – og enormt hyggeligt koncept med hjemmekøkkenet. Det var en berigende dag, som jeg var meget glad for at deltage i. God balance mellem at lytte, bage, snakke, spise osv. Der var ingen ventetid, som føltes overflødig – det var rigtig vellykket.
Kursusdeltager, 2018
Fantastisk kursus som altid. Glæder mig allerede til det næste. Får utrolig meget ud af det og føler, der er tid til og interesse for alle mulige spørgsmål.
Kursusdeltager, 2018
Torben og Gitte er det perfekte værtspar til sådan et arrangement. Det var super hyggeligt. Tusind tak for en rigtig hyggelig dag.
Kursusdeltager, 2018
Der var planlagt et forløb, som var meget godt organiseret.
Kursusdeltager, 2018
Det var et super fantastisk kursus, hvor man fik mulighed for at prøve mange forskellige slags brød!
Kursusdeltager, 2018
Fantastisk arbejdsrum, underviser og stemning. Man lærte en masse brugbart og havde bare en super hyggelig dag!
Kursusdeltager, 2018
Det er en stor kvalitet, at man kun er seks kursister, så der reelt er tid til at stille spørgsmål og få “håndholdt” vejledning.
Kursusdeltager, 2018
Super god variation mellem undervisning og praktisk læring. Relevant og interessant teori. God formidling.
Kursusdeltager, 2017
Meget imponeret over, hvor professionelt, veltilrettelagt og behageligt kurset var. Fik utroligt meget ud af det og skal helt sikkert på kursus igen.
Kursusdeltager, 2017
Erfaring, troværdighed, hyggelige omgivelser. Plads til snak undervejs både mellem kursister og lærer. Super godt med små hold.
Kursusdeltager, 2017
Super godt hele vejen igennem. Jeg har i den grad fået lyst til at udforske bagningen med andet end blot fødselsdagsbollerne. Det var mit indtryk, at kurset var godt for både en grøn bager som jeg, men også de, der har noget mere erfaring.
Kursusdeltager, 2017
Det var super godt kursus og er helt sikker klar på mere bagning. Dejligt, at det var nemt at gå til – du havde forberedt mange ting i forvejen. 5-6 kursister er meget passende. Tusind tak for en god dag.
Kursusdeltager, 2017
Tusind tak for en super dag, vender helt sikkert tilbage!
Kursusdeltager, 2017
Synes det gav et rigtig godt indblik i hvad der er vigtig for at få et godt brød.
Kursusdeltager, 2017
Det er allerede anbefalet til andre.
Kursusdeltager, 2017
Et kursus hvor man efter min opfattelse med stor professionalisme fik grundig viden om surdej til hjemmebageriet. Et lille kursushold, i hyggelige omgivelser, gav tid til at kursisterne kunne få stillet deres nysgerrighed og spørgelyst.
Kursusdeltager, 2017
Rigtig lærerigt kursus om at bage med surdej. Torben har en enormt stor viden omkring brød, og jeg fik mange “bagerhemmeligheder” med hjem.
Kursusdeltager, 2016
Vi havde en dejlig dag på kurset, fik en masse gode tips og fandt ud af, hvorfor dejen nogle gange driller. Dejligt at blive undervist at nogen, der brænder for sit fag.
Kursusdeltager, 2016
Hyggelige lokaler. Alt var planlagt til mindste detalje. Fik en masse gode fif fra Torben, og ikke mindst en fantastisk service fra Gitte, som sørgede for at ovnene var i gang konstant. Kommer helt sikkert igen.
Kursusdeltager, 2016
Ingen tvivl om, at det er det bedste kursus, jeg har været på nogen sinde. Det er ikke sidste gang, jeg tager turen.
Bagekursist 2019
Super underviser, som nede på jorden og med et glimt i øjet får givet nogle redskaber til, hvordan man kommer frem til et perfekt resultat.
Bagekursist 2019
En super kompetent og godt strukteret gennemgang og undervisning, hvor alle kan være med.
Bagekursist 2019
Det er hele oplevelsen omkring fysiske forhold, forløbet og ikke mindst det enorme faglige og menneskelige overskud, der gennemsyrede hele dagen.
Bagekursist 2019
Det var super godt , kommer gerne igen på et af de andre kurser 👍😃
Bagekursist 2019
Hyggelig og lærerigt
Bagekursist 2019
Hyggeligt og udbytterigt kursus
Bagekursist 2019
God basisviden; nemt at genskabe, når man kommer hjem.
Bagekursist 2019
Kan godt lide din dejlige rolige måde at undervise og bevare overblikket.
Bagekursist 2019
Super underviser, som nede på jorden og med et glimt i øjet får givet nogle redskaber til, hvordan man kommer frem til et perfekt resultat.
Bagekursist 2019
Du er rigtig god til at forklare det, og man er ikke i tvivl om dine mange års erfaring og viden inden for faget. Så dejlig 👍😃
Bagekursist 2019
En spændende dag med inspiration og lærdom på en meget pædagogisk måde :-).
Bagekursist 2019
Ingen tvivl om, at det er det bedste kursus, jeg har været på nogensinde, og det ikke er sidste gang jeg tager turen.
Bagekursist 2019
Super godt kursus. Var især glad for de mange forskellige slags bagværk, man nåede, og rytmen i kurset.
Bagekursist 2019
Holdets størrelse var en meget positiv overraskelse, som betød, at kurset var det bedste, jeg har deltaget i.
Bagekursist 2019
Jeg var især begejstret for al den faglige viden, som også var en stor del af kursus. Det var spændende at lære fra et professionelt perspektiv.
Bagekursist 2019
En super kompetent og godt struktureret gennemgang og undervisning, hvor alle kan være med.
Bagekursist 2019
Så super tilrettelagt og professionelt – og hyggeligt.
Bagekursist 2020
Mega god baggrundsviden af én, der er faglært.
Bagekursist 2020
Ekstremt godt kursus med en fantastisk underviser.
Bagekursist 2020
Høj faglighed, hyggeligt, inspirerende, overskueligt.
Bagekursist 2020
Super hyggeligt lokale. Dejligt med kun 6 deltagere, du har god tid til alle. Fantastisk pizza til frokost. Kommer helt sikkert på flere kurser.
Bagekursist 2020
Hvad siger andre kursister om oplevelsen?
Super hyggeligt lokale. Dejligt med kun 6 deltagere, du har god tid til alle. Fantastisk pizza til frokost. Kommer helt sikkert på flere kurser.
Bagekursist 2020
Så super tilrettelagt og professionelt – og hyggeligt.
Bagekursist 2020
Meget engageret og vidende underviser. God tid til individuel vejledning samt besvarelse af spørgsmål.
Bagekursist 2019
Et rigtig, rigtig godt kursus. God underviser, dejligt sted og søde medkursister. Tak for en rigtig dejlig dag.
Bagekursist 2019
De fysiske rammer gør, at alt er nemt at overføre til eget køkken. Få kursister gør, at alle får plads med eget tempo og forståelse. Det betyder, at jeg får fornemmelsen af, at dette kan jeg med øvelse godt blive god til. Der er plads til alle, der har lyst til at bage.
Bagekursist 2019
Et kursus hvor man efter min opfattelse med stor professionalisme fik grundig viden om surdej til hjemmebageriet. Et lille kursushold, i hyggelige omgivelser, gav tid til at kursisterne kunne få stillet deres nysgerrighed og spørgelyst.
Kursusdeltager, 2017

Underviser
Torben Busch
Bagermester
Jeg er faglært bager og har arbejdet med brød og andet bagværk i mere end 35 år. Når jeg holder kursus, handler det både om råvarerne og teknikkerne til et perfekt hjemmebagt brød.
Læs mere om mig ...