Din underviser - Torben Busch | Lær at bage godt brød

Torben Busch

– erfaren bager og underviser

Torben Busch


 • Faglært bager
 • Mere end 35 års erfaring
 • Garvet formidler
 • Brød er min passion

Lær at bage med passion

Overvejer du at booke en plads på et af bagekurserne her på siden? Så lad mig give dig tre gode grunde til at gøre det:
 1. Du lærer at bage ligesom en professionel bager – hjemme i dit eget køkken
 2. Du får en erfaren fagmands tips og tricks samt et opskriftshæfte
 3. Du bliver selvforsynende med lækkert brød til en lavere pris end hos bageren
OM MIG

Født med dej i årerne


Jeg hedder Torben Grodt Busch, og jeg har altid godt kunnet lide lugten i bageriet. Og det er ret heldigt, for jeg er vokset op i et bagerhjem. I 1984 blev jeg også selv udlært bager, ligesom jeg har været selvstændig med eget bageri i 15 år.

Mig som bager i mine forældres bageri

Brød har altid været min store passion – og med en skive friskbagt brød og lidt smør, så er min lykke gjort. I hvert fald når brødet er lavet med kærlighed, solidt håndværk og gode råvarer.

Varmt brød
Råvarerne spiller en nemlig stor rolle, og gennem tiden har jeg oparbejdet et indgående kendskab til forskellige meltyper, kerner m.m. Selv om jeg ikke længere driver egen bagerforretning, brænder min indre ovn stadig for det gode brød. I dag arbejder jeg som produktudvikler og testbager hos en leverandør af mel.


Indimellem optræder jeg også som dommer ved forskellige brødkonkurrencer, ligesom jeg afholder kurser og udvikler recepter til nogle af de melblandinger, du finder på hylden i dit supermarked.


Du bliver med andre ord undervist af en erfaren bager med dej i årerne.

Jeg håber, vi ses!

BAGETIPS OG OPSKRIFTER PÅ BLOGGEN
 • Lær at bage - alternative julesmåkager - engleknapper
  Opskrift: Engleknapper – småkager, der smager, så englene synger
  Vil du prøve en anderledes småkage her til jul? En festlig og flot småkage, der smager, så englene synger? Hjemme hos mig kalder vi dem engleknapper, og de er julens favorit. Engleknapperne har overhalet alle klassikerne indenom. Det er ikke jul uden dem.
 • Vælg de rette bobler til kransekagen
  Hvad drikker du til kransekagen nytårsaften?
  Hvad smager bedst sammen med kransekagen, når det nye år skal skåles ind? Den klassiske tørre champagne er den, de fleste vælger, men den harmonerer sjældent godt med den søde kransekage. Annika Tørnes, der er restaurantchef på Sortebro Kro i Odense guider dig her til nogle bedre match.
 • Lær at bage lækre brød med fuldkorn
  TEMA: Put grød i dit brød – Oldtidsgrødboller
  TEMA: Den fjerde og i denne omgang sidste opskrift på saftigt brød bagt med grød er de her lækre oldtidsgrødboller. Den spændende blanding af gryn og frø m.m. sikrer nogle skønne boller.
 • Smag på italien - bag lækre focacciastykker på grillen
  Opskrift: Lækre focacciastykker bagt på grill
  Focaccia er en italiensk brødklassiker med et saftigt bid og uendelige muligheder for topping. Prøv at bage den på grillen for en ekstra god smagsoplevelse. Det er smagen af italien, sommer og varme minder. Focaccia til det hele: Italienerne har en stolt brødtadition. Focacciabrødet stammer fra den italienske region Ligurien. Der er tale om et højest 2 cm højt blødt brød med sprød skorpe, der "dekoreres" med god olivenolie og groft salt.

VIL DU MED PÅ BAGEKURSUS?

Find dit bagekursus her ...
Jeg glæder mig til at se dig!

Få nyt fra Lær at bage

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode bageopskrifter samt tips og tricks til dit hjemmebageri.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Tjek din indbakke: Du får snart en mail!