Din underviser - Torben Busch | Lær at bage godt brød

Torben Busch

– erfaren bager og underviser

Torben Busch


 • Faglært bager
 • Mere end 35 års erfaring
 • Garvet formidler
 • Brød er min passion

Lær at bage med passion

Overvejer du at booke en plads på et af bagekurserne her på siden? Så lad mig give dig tre gode grunde til at gøre det:
 1. Du lærer at bage ligesom en professionel bager – hjemme i dit eget køkken
 2. Du får en erfaren fagmands tips og tricks samt et opskriftshæfte
 3. Du bliver selvforsynende med lækkert brød til en lavere pris end hos bageren
OM MIG

Født med dej i årerne


Jeg hedder Torben Grodt Busch, og jeg har altid godt kunnet lide lugten i bageriet. Og det er ret heldigt, for jeg er vokset op i et bagerhjem. I 1984 blev jeg også selv udlært bager, ligesom jeg har været selvstændig med eget bageri i 15 år.

Mig som bager i mine forældres bageri

Brød har altid været min store passion – og med en skive friskbagt brød og lidt smør, så er min lykke gjort. I hvert fald når brødet er lavet med kærlighed, solidt håndværk og gode råvarer.

LÆS EVT. MERE I DENNE JV-ARTIKEL FRA 2019 (åbner i nyt vindue)

Varmt brød
Råvarerne spiller en nemlig stor rolle, og gennem tiden har jeg oparbejdet et indgående kendskab til forskellige meltyper, kerner m.m. Selv om jeg ikke længere driver egen bagerforretning, brænder min indre ovn stadig for det gode brød. I dag arbejder jeg som produktudvikler og testbager hos en leverandør af mel.


Indimellem optræder jeg også som dommer ved forskellige brødkonkurrencer, ligesom jeg afholder kurser og udvikler recepter til nogle af de melblandinger, du finder på hylden i dit supermarked.


Du bliver med andre ord undervist af en erfaren bager med dej i årerne.

Jeg håber, vi ses!

BAGETIPS OG OPSKRIFTER PÅ BLOGGEN
 • Opskrift: Genial grillet jordbærtærte
  Jordbær er indbegrebet af sommer i Danmark. Det samme er mad på grill. Her får du opskriften på en superlækker tærte, der kombinerer de to ting: Jordbær og grill. En genial sommerkage. Toppet i øvrigt med blød og luftig italiensk marengs. Det giver vel sig selv: Den må du bare prøve. Brug jordbærtærten som en fantastisk afslutning på en dejlig middag ved grillen, eller fyr op i grillen til eftermiddagskaffen.
 • Lær at bage dine egne varme hvedeknopper
  Opskrift: Sådan laver du varme hveder med fuldkorn
  Store Bededag nærmer sig – og det samme gør de varme hveder, som vi traditionen tro spiser aftenen før Store Bededag. Hvert år langer danske bagere ca. 2.000.000 varme hveder over disken, men i år behøver du ikke stille dig i kø hos din lokale bager. For du kan da bage dem selv! Her får du en opskrift på nogle lækre hvedeknopper med fuldkorn, som er et lidt sundere alternativ til den mere traditionelle hvide hvedeknop. Ud over at være sundere smager fuldkornshvedeknopperne også himmelsk.
 • Opskrift: Rugbrød med surdej
  Hjemmebagt rugbrød smager skønt. Især når det er friskbagt. Rugbrød er en nationalspise med en stolt historie. Rigtigt rugbrød bages med surdej. Her får du opskriften på et lækkert rugbrød, som du kan bruge i madpakken eller ethvert andet måltid, der skal mætte dig på en god og sund måde.
 • Lækker rugbrødskonfekt med tranebær og chokolade
  Opskrift: Lækker rugbrødskonfekt med tranebær og chokolade
  Savner du en lækker og anderledes snack, som samtidig ikke er alt for usund? Så kommer du hurtigt til at forelske dig i denne skønne rugbrødskonfekt med tranebær, rosiner og chokolade. Rullet i hakkede hasselnødder. Den ene tager den anden og derefter også den tredje. Så uimodståelige er de her små konfektkugler af rugbrød. Og lige så nemme de er at spise, lige så nemme er de faktisk at lave. Og det er jo meget heldigt. Du får opskriften her!

VIL DU MED PÅ BAGEKURSUS?

Find dit bagekursus her ...
Jeg glæder mig til at se dig!

Få nyt fra Lær at bage

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode bageopskrifter samt tips og tricks til dit hjemmebageri.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Tjek din indbakke: Du får snart en mail!