Teambuilding: Et bagekursus ælter jer godt sammen | Læratbage.dk

Bagekursus til teambuilding

– få glade medarbejdere med krummer i

Bliv æltet godt sammen!


  • Alle kan være med
  • Teambuilding
  • Ledelsesseminar
  • Kickstart af projekt
  • Personalepleje


Andre kursister siger

  • Bagekursist 2019
    Meget engageret og vidende underviser. God tid til individuel vejledning samt besvarelse af spørgsmål.
    Bagekursist 2019
  • Bagekursist 2019
    Jeg havde min 13-årige søn med på kurset, og det levede helt op til vores forventninger. Desuden havde vi en dejlig dag far og søn.
    Bagekursist 2019
  • Bagekursist 2019
    Der er – fra jeg træder ind ad døren – en god stemning, hvor jeg føler mig velkommen. En god dag, hvor alle tanker om arbejde og familie er skudt helt i baggrunden. Det er sundt for krop og sjæl.
    Bagekursist 2019
  • Bagekursist 2019
    Kurserne foregår i privatboligen i Sommersted og kan varmt anbefales. Informativ hjemmeside på læratbage.dk. Torben Grodt Busch er bager og produktudvikler ved Valsemøllen i Esbjerg. Han har stor passion og viden, som han gerne deler ud af.
    Bagekursist 2019
  • Bagekursist 2019
    Det var et virkeligt godt og hyggeligt kursus.
    Bagekursist 2019
  • Bagekursist 2019
    Har allerede anbefalet det til mine svigerdøtre – så måske kommer vi.
    Bagekursist 2019
  • Bagekursist 2019
    En dejlig og lærerig dag med tilpas veksling mellem teori og praksis. Luksus, at det er så små hold.
    Bagekursist 2019
  • Bagekursist 2019
    Meget kompetent og engageret underviser. Vi var meget tilfredse og kommer gerne igen.
    Bagekursist 2019
  • Bagekursist 2019
    Et rigtig, rigtig godt kursus. God underviser, dejligt sted og søde medkursister. Tak for en rigtig dejlig dag.
    Bagekursist 2019
  • Bagekursist 2019
    Vi fik gode, brugbare opskrifter til lækre brød med hjem. Vi fik meget ud af kurset.
    Bagekursist 2019
  • Bagekursist 2019
    De fysiske rammer gør, at alt er nemt at overføre til eget køkken. Få kursister gør, at alle får plads med eget tempo og forståelse. Det betyder, at jeg får fornemmelsen af, at dette kan jeg med øvelse godt blive god til. Der er plads til alle, der har lyst til at bage.
    Bagekursist 2019
  • Bagekursist 2019
    Alt, hvad vi lærer, kan overføres til eget køkken. Trods en kompetent lærer, som helt sikkert kan nørde , er det meget jordnært, og alle kan være med.
    Bagekursist 2019
  • Bagekursist 2019
    God, informativ undervisning af en underviser med en stor faglig ballast.
    Bagekursist 2019
  • Bagekursist 2019
    Det er altid fantastisk at frembringe et brød, der ser ud og smager godt, og det må jeg sige, du har været med til at levere for mig.
    Bagekursist 2019
  • Bagekursist 2019
    Jeg fik nogle rigtig gode tips med hjem. Og kunne se, at jeg lavede nogle fejl, som jeg nu kan rette.
    Bagekursist 2019
  • Bagekursist 2019
    Fantastisk. Nød dagen i dit og gruppens selskab.
    Bagekursist 2019
  • Bagekursist 2019
    Alt var i top. Hyggeligt intimt kursus på et passende niveau. God forståelig teori efterprøvet med praktiske øvelser. Dejlige hjemmelige omgivelser og passende antal deltagere. Meget behagelig og hjælpsom underviser. Blev vildt motiveret for mere.
    Bagekursist 2019
  • Bagekursist 2019
    Jeg kommer helt sikkert tilbage til surdejskursus eller fuldkorn.
    Bagekursist 2019
  • Bagekursist 2019
    Et spændende og lærerigt kursus. Vil helt bestemt anbefale det.
    Bagekursist 2019
  • Bagekursist 2019
    Vi synes, at der var rigtig mange og brugbare guldkorn, og der var god tid til dialog og spørgsmål. Anbefaler gerne kurset for andre. Dejligt at få dagens materiale med hjem.
    Bagekursist 2019
  • Kursusdeltager 2019
    Kurset overraskede på alle punkter i meget positiv retning.
    Kursusdeltager 2019
  • Kursusdeltager 2019
    Kurset byder på SÅ meget viden, erfaring og inspiration. Er dejlig træt efter kurset. Det giver indsigt i en helt anden verden, som man får rigtig meget lyst til at udforske i "hjemmebageriet".
    Kursusdeltager 2019
  • Kursusdeltager, 2019
    Du var meget god til at komme rundt til os, når vi var i tvivl, og du var meget tålmodig. Forplejningen var helt i top!
    Kursusdeltager, 2019
  • Kursusdeltager, 2019
    Jeg fik nogle virkelig gode og brugbare pointer med, som vil gøre en forskel i forhold til de ting, der kommer ud af vores ovn i fremtiden. Tak for det!
    Kursusdeltager, 2019
  • Kursusdeltager, 2018
    Det var et supergodt kursus. Jeg havde ikke forventet, at jeg ville få så mange aha-oplevelser. Jeg har meget mere lyst og mod på at bage brød – nu kan det kun blive godt.
    Kursusdeltager, 2018
  • Kursusdeltager, 2018
    Fantastisk dag som altid. Spændende med små historier om brødets historie og traditioner. Tager altid en masse gode fif med hjem.
    Kursusdeltager, 2018
  • Kursusdeltager, 2018
    Fedt med en underviser, der har så meget viden – og en meget interessant og inspirerende baggrund/erfaring.
    Kursusdeltager, 2018
  • Kursusdeltager, 2018
    Jeg synes virkelig, alt var super fra start til slut. Hele måden, det var tilrettelagt på, og at vi ikke var flere, var et must. Alle kunne få hjælp, spørge og få svar, og alle kunne høre med. Jeg har aldrig prøvet det før, men det er absolut ikke sidste gang, jeg prøver det.
    Kursusdeltager, 2018
  • Kursusdeltager, 2018
    Godt med det lave antal deltagere. Hyggelig stemning.
    Kursusdeltager, 2018
  • Kursusdeltager, 2018
    Alt i alt super godt. God stemning, fine rammer, god underviser, fin hjælp.
    Kursusdeltager, 2018
  • Kursusdeltager, 2018
    Torben var meget nærværende og opmærksom på, om alle var med.
    Kursusdeltager, 2018
  • Kursusdeltager, 2018
    Super veltilrettelagt kursus – og enormt hyggeligt koncept med hjemmekøkkenet. Det var en berigende dag, som jeg var meget glad for at deltage i. God balance mellem at lytte, bage, snakke, spise osv. Der var ingen ventetid, som føltes overflødig – det var rigtig vellykket.
    Kursusdeltager, 2018
  • Kursusdeltager, 2018
    Fantastisk kursus som altid. Glæder mig allerede til det næste. Får utrolig meget ud af det og føler, der er tid til og interesse for alle mulige spørgsmål.
    Kursusdeltager, 2018
  • Kursusdeltager, 2018
    Torben og Gitte er det perfekte værtspar til sådan et arrangement. Det var super hyggeligt. Tusind tak for en rigtig hyggelig dag.
    Kursusdeltager, 2018
  • Kursusdeltager, 2018
    Der var planlagt et forløb, som var meget godt organiseret.
    Kursusdeltager, 2018
  • Kursusdeltager, 2018
    Det var et super fantastisk kursus, hvor man fik mulighed for at prøve mange forskellige slags brød!
    Kursusdeltager, 2018
  • Kursusdeltager, 2018
    Fantastisk arbejdsrum, underviser og stemning. Man lærte en masse brugbart og havde bare en super hyggelig dag!
    Kursusdeltager, 2018
  • Kursusdeltager, 2018
    Det er en stor kvalitet, at man kun er seks kursister, så der reelt er tid til at stille spørgsmål og få “håndholdt” vejledning.
    Kursusdeltager, 2018
  • Kursusdeltager, 2017
    Super god variation mellem undervisning og praktisk læring. Relevant og interessant teori. God formidling.
    Kursusdeltager, 2017
  • Kursusdeltager, 2017
    Meget imponeret over, hvor professionelt, veltilrettelagt og behageligt kurset var. Fik utroligt meget ud af det og skal helt sikkert på kursus igen.
    Kursusdeltager, 2017
  • Kursusdeltager, 2017
    Erfaring, troværdighed, hyggelige omgivelser. Plads til snak undervejs både mellem kursister og lærer. Super godt med små hold.
    Kursusdeltager, 2017
  • Kursusdeltager, 2017
    Super godt hele vejen igennem. Jeg har i den grad fået lyst til at udforske bagningen med andet end blot fødselsdagsbollerne. Det var mit indtryk, at kurset var godt for både en grøn bager som jeg, men også de, der har noget mere erfaring.
    Kursusdeltager, 2017
  • Kursusdeltager, 2017
    Det var super godt kursus og er helt sikker klar på mere bagning. Dejligt, at det var nemt at gå til – du havde forberedt mange ting i forvejen. 5-6 kursister er meget passende. Tusind tak for en god dag.
    Kursusdeltager, 2017
  • Kursusdeltager, 2017
    Et kursus hvor man efter min opfattelse med stor professionalisme fik grundig viden om surdej til hjemmebageriet. Et lille kursushold, i hyggelige omgivelser, gav tid til at kursisterne kunne få stillet deres nysgerrighed og spørgelyst.
    Kursusdeltager, 2017
  • Bagekursist 2019
    Super underviser, som nede på jorden og med et glimt i øjet får givet nogle redskaber til, hvordan man kommer frem til et perfekt resultat.
    Bagekursist 2019

Bliv æltet godt sammen!


  • Alle kan være med
  • Teambuilding
  • Ledelsesseminar
  • Kickstart af projekt
  • Personalepleje


Andre kursister siger

Der er – fra jeg træder ind ad døren – en god stemning, hvor jeg føler mig velkommen. En god dag, hvor alle tanker om arbejde og familie er skudt helt i baggrunden. Det er sundt for krop og sjæl.

Bagekursist 2019

Jeg kommer helt sikkert tilbage til surdejskursus eller fuldkorn.

Bagekursist 2019

OM BAGEKURSET

Få hænderne ned i bolledejen


Trænger du og dine kolleger til at blive æltet godt sammen? Til at lære hinanden bedre at kende uden for de vante rammer, hvor hverdagens travlhed kan gøre det svært at komme tæt på hinanden?


På et bagekursus lærer I ikke alene at bage lækre, velsmagende brød – I får styrket sammenholdet og samarbejdet på en sjov måde i uformelle rammer, hvor I får hverdagens arbejdsopgaver, mails og telefoner på lang afstand.

Et bagekursus er ideelt til:

  • Teambuilding
  • Ledelsesseminar
  • Kickstart af projekt
  • Personalepleje

Glæd dine medarbejdere
Vil du forkæle dine medarbejdere, der har gjort en særlig indsats – så giv dem en sjov og lærerig dag i køkkenet. Så skal de til gengæld nok tage masser af godt brød med på arbejde, når de lærer bagermesterens hemmeligheder til at bage perfekte brød hver gang.


100 % tilpasset jer
Dagen kan tilrettelægges helt efter jeres ønsker og behov. Det er oplagt at kombinere bagekurset med fx en øl- eller vinsmagning, et oplæg/foredrag eller standup. Slut evt. dagen af med at nyde de nybagte brød med et godt udvalg af ost, pølse og skinke m.m.

OM UNDERVISEREN

Torben Busch

  • Faglært bager
  • Over 35 års erfaring
  • Garvet underviser
Læs mere om Torben
Underviser Torben Busch

SPØRGSMÅL & SVAR
Afholdelsen af kurset aftaler vi sammen, sådan at du og dine medarbejdere får det ud af dagen, som I vil. Her har jeg samlet nogle spørgsmål og svar, der måske kan hjælpe dig på vej.

Finder du ikke svar på dit spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte mig.
1HVOR FOREGÅR DET?
Eventet kan afholdes i Læratbage.dk’s rummelige lokaler på Kirkevej 27, 6560 Sommersted eller ude i din virksomhed. Der skal blot være en og gerne flere ovne til rådighed. Alt andet nødvendigt udstyr medbringer jeg.

Sommersted ligger få minutters kørsel fra motorvej E45. Tag afkørsel nr. 67 “Haderslev Nord”. Lige inden selve Sommersted kommer du til Kirkevej på venstre hånd.

Hjemlige omgivelser
Alle kurserne foregår i hjemlige omgivelser i et helt almindeligt (men veludstyret) køkken – sådan kan deltagerne bedre anvende den nye viden hjemme hos sig selv.

Kursuskøkkenet er udstyret med 4 ovne, 8 Kenwood-røremaskiner samt alle nødvendige ingredienser og øvrige redskaber.

2HVOR LANG TID TAGER DET?
Eventets længde afhænger af jeres ønsker til bagekurset og evt. andre begivenheder på dagen.

Jeg vil anbefale 5-6 timer til selve bagekurset. Min. 5 timer for at få det optimale udbytte.
3HVOR MANGE KAN DELTAGE?
Det optimale deltagerantal er 6 – 12 personer, men andet kan naturligvis aftales.
4HVAD KOSTER DET?
Prisen afhænger bl.a. af antallet af deltagere og eventuelle specifikke ønsker.

Kontakt mig her. Så aftaler vi sammen en fast pris på eventet.

Efter eventets afholdelse sender jeg en faktura på det aftalte beløb.

KONTAKT MIG FOR INFO

Sammen aftaler vi dato, pris, indhold m.m.

Få nyt fra Lær at bage

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode bageopskrifter samt tips og tricks til dit hjemmebageri.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Tjek din indbakke: Du får snart en mail!