Bagekursus: Lær at bage superlækre brød med surdej – book nu!

Lær at bage skønne brød med surdej

Surdej gør dig glad


  • Alle kan være med
  • Hvedebrød og rugbrød med surdej
  • Sådan laver og anvender du surdej
  • Maks. 6 deltagere
  • Faglært & erfaren underviser
  • Kend fordelene ved surdej
  • Få tips, tricks og ny viden med hjem
  • 850 DKK pr. deltager


Andre kursister siger

  • Bagekursist 2019
    Kurserne foregår i privatboligen i Sommersted og kan varmt anbefales. Informativ hjemmeside på læratbage.dk. Torben Grodt Busch er bager og produktudvikler ved Valsemøllen i Esbjerg. Han har stor passion og viden, som han gerne deler ud af.
    Bagekursist 2019
  • Bagekursist 2019
    Et rigtig, rigtig godt kursus. God underviser, dejligt sted og søde medkursister. Tak for en rigtig dejlig dag.
    Bagekursist 2019
  • Bagekursist 2019
    Det er altid fantastisk at frembringe et brød, der ser ud og smager godt, og det må jeg sige, du har været med til at levere for mig.
    Bagekursist 2019
  • Bagekursist 2019
    Vi synes, at der var rigtig mange og brugbare guldkorn, og der var god tid til dialog og spørgsmål. Anbefaler gerne kurset for andre. Dejligt at få dagens materiale med hjem.
    Bagekursist 2019
  • Kursusdeltager, 2018
    Fantastisk dag som altid. Spændende med små historier om brødets historie og traditioner. Tager altid en masse gode fif med hjem.
    Kursusdeltager, 2018
  • Kursusdeltager, 2018
    Alt i alt super godt. God stemning, fine rammer, god underviser, fin hjælp.
    Kursusdeltager, 2018
  • Kursusdeltager, 2018
    Torben og Gitte er det perfekte værtspar til sådan et arrangement. Det var super hyggeligt. Tusind tak for en rigtig hyggelig dag.
    Kursusdeltager, 2018
  • Kursusdeltager, 2017
    Super god variation mellem undervisning og praktisk læring. Relevant og interessant teori. God formidling.
    Kursusdeltager, 2017
  • Kursusdeltager, 2017
    Super godt hele vejen igennem. Jeg har i den grad fået lyst til at udforske bagningen med andet end blot fødselsdagsbollerne. Det var mit indtryk, at kurset var godt for både en grøn bager som jeg, men også de, der har noget mere erfaring.
    Kursusdeltager, 2017

Surdej gør dig glad


  • Alle kan være med
  • Hvedebrød og rugbrød med surdej
  • Sådan laver og anvender du surdej
  • Maks. 6 deltagere
  • Faglært & erfaren underviser
  • Kend fordelene ved surdej
  • Få tips, tricks og ny viden med hjem
  • 850 DKK pr. deltager


Andre kursister siger

Et rigtig, rigtig godt kursus. God underviser, dejligt sted og søde medkursister. Tak for en rigtig dejlig dag.

Bagekursist 2019

Alt i alt super godt. God stemning, fine rammer, god underviser, fin hjælp.

Kursusdeltager, 2018

Torben og Gitte er det perfekte værtspar til sådan et arrangement. Det var super hyggeligt. Tusind tak for en rigtig hyggelig dag.

Kursusdeltager, 2018


Find dato


Bagekursus – surdej (09.11.19 kl. 10-15)

2019-11-09

Lær at bage lækre brød med surdej.

Lørdag d. 09. november 2019 kl. 10-15
Kirkevej 27, 6560 Sommersted

Tilmeld

Bagekursus – surdej (18.01.20 kl. 10-15)

2020-01-18

Lær at bage lækre brød med surdej.

Lørdag d. 18. januar 2020 kl. 10-15
Kirkevej 27, 6560 Sommersted

Tilmeld

Bagekursus – surdej (19.01.20 kl. 10-15)

2020-01-19

Lær at bage lækre brød med surdej.

Søndag d. 19. januar 2020 kl. 10-15
Kirkevej 27, 6560 Sommersted

Tilmeld

OM SURDEJSBAGEKURSET

Det søde liv med surdej


Du kan tydeligt smage forskel på brød, der er bagt med og uden surdej. Brødets tekstur bliver også en helt anden. Og når først du er kommet ind i en fast surdejsrytme, har du ikke lyst til at bage brød uden surdej igen.

Surdej lavet på hhv. æble og ananas. Det kan kræve lidt tålmodighed og din opmærksomhed, men det er både ventetiden og arbejdstiden værd.

Brød bagt med surdej smager altid af en skive til ...

Når du har været på surdejskurset, har du fået et indblik i, hvordan en god surdej bliver til, og hvordan du anvender den til at bage et lækkert surdejsbrød med bid og krumme.

Brød bagt med surdej smager bare af en skive mere ... Du opnår teoretisk viden om meltyper og processen, ligesom du får praktisk erfaring med at arbejde med surdej. Og fordi kurset foregår i hjemlige omgivelser, kan du omsætte din nye viden til skønne surdejsbrød hjemme i dit eget køkken.

INFO: LÆR AT BAGE MED SURDEJ

UNDERVISER

Torben Busch

  • Faglært bager
  • Over 35 års erfaring
  • Garvet underviser
Læs mere om Torben
Underviser Torben Busch

SPØRGSMÅL & SVAR
1HVEM KAN LÆRE AT BAGE MED SURDEJ?
Det kan alle. Også dig!

Læratbage.dk holder bagekurser for alle, der vil lære at bage brød som en professionel. Jeg anbefaler dog, at du er min. 15 år.

Du kan være en erfaren husmor, du kan være far til fire, du kan være en ung og uerfaren bager.

Du skal blot have lyst til at lære at bage superlækre surdejsbrød..

Så skal du også nok lære det.

2HVORDAN TILMELDER JEG MIG?
Du kan tilmelde dig bagekurset med surdej ved at klikke lige her.
3HVORDAN INDLØSER JEG MIT GAVEKORT?
Vil du gerne tilmelde dig surdejsbagekurset og betale med et gavekort, som er udstedt før 1/1 2019, skal du kontakte os for at tilmelde dig.

Vi har nemlig skiftet bookingsystem, hvor de gamle gavekortkoder ikke kan bruges. Derfor skal vi selvfølgelig nok hjælpe dig!

Læs mere og indløs dit gavekort her.
4HVILKE BETINGELSER GÆLDER?
Læs handelsbetingelser her …
5FÅR JEG EN KOP KAFFE?
Ja, og lidt til …

Mens vores surdej hygger sig, gør vi det samme og holder en pause, hvor vi nyder en sandwich.

I løbet af dagen får du desuden kaffe, te, vand og sund snack.

Vi slutter dagen af med at evaluere det nybagte brød.

6HVOR FOREGÅR KURSET?
Surdejsbagekurset bliver afholdt på
Kirkevej 27, 6560 Sommersted.

  • Ca. 1 time fra Odense
  • Ca. 1,5 time fra Aarhus
  • Ca. 2,5 timer fra København
Fra motorvej E45 tager du afkørsel nr. 67 “Haderslev Nord”. Lige inden Sommersted kommer du til Kirkevej på venstre hånd.

 

Hjemlige omgivelser Kurset foregår i hjemlige omgivelser i et helt almindeligt køkken – sådan kan du bedre anvende din nye viden hjemme hos dig selv.

Kursuskøkkenet er udstyret med 4 ovne, en Kenwood-røremaskine til hver deltager samt alle nødvendige ingredienser og øvrige redskaber.
7HVAD SKAL JEG MEDBRINGE?
Du får udleveret alt, du får brug for til kurset. Du skal derfor blot møde op med nogle behagelige indesko og dit gode bagehumør. Selv om dejen er sur, kan du sagtens være en glad bager!



(Du har alle nødvendige redskaber til rådighed på dagen)
8KAN JEG FÅ RABAT?
Du kan opnå rabat, hvis du er en del af en større gruppe, som ønsker at komme samlet og lære at bage med surdej. Eller hvis I fx ønsker et særligt kursus tilpasset jer?

Ring til mig på 52 50 55 76 – eller kontakt mig her – for mere information om en rabataftale.

Læs også om bagekursus til teambuilding.
9KAN JEG OVERNATTE LOKALT?
Hvis du kommer langvejsfra, vil du måske gerne overnatte lokalt, inden turen går hjem igen.

Det kan også være, du vil deltage på to forskellige bagekurser to dage i træk.

Du kan overnatte på Jels Motel & Sportscenter. Det ligger kun 6 km fra Sommersted. Læs mere og book her.

Med bare 40 minutter kørsel til Flensburg kan du også nå en tur over grænsen – nu du er her ...

VIL DU LÆRE AT BAGE MED SURDEJ?

Klik på kalenderen for at se kommende datoer for surdejsbagekurset.

Find surdejsinspiration på bloggen

– OPSKRIFTER, BAGETIPS, TRICKS M.M.

Få nyt fra Lær at bage

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode bageopskrifter samt tips og tricks til dit hjemmebageri.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Tjek din indbakke: Du får snart en mail!