Anmeldelser og feedback | Lær at bage godt brød

Feedback fra andre kursister

– læs, hvordan andre har oplevet bagekurserne hos Lær at bage

Andre kursister siger

 

Bagekursist 2019


Super underviser, som nede på jorden og med et glimt i øjet får givet nogle redskaber til, hvordan man kommer frem til et perfekt resultat.

Bagekursist 2019


Ingen tvivl om, at det er det bedste kursus, jeg har været på nogen sinde. Det er ikke sidste gang, jeg tager turen.

Bagekursist 2019


Meget engageret og vidende underviser. God tid til individuel vejledning samt besvarelse af spørgsmål.

Bagekursist 2019


Jeg havde min 13-årige søn med på kurset, og det levede helt op til vores forventninger. Desuden havde vi en dejlig dag far og søn.

Grillkursist 2019


Torben er en super god underviser. Inspirerende, rolig, har totalt overblik og ikke for “poppet”. At vi ikke selv skulle have fingrene i dejen, var jeg lidt skeptisk omkring. Men det gik over al forventning, da Torben var yderst velforberedt.

Bagekursist 2019


Der er – fra jeg træder ind ad døren – en god stemning, hvor jeg føler mig velkommen. En god dag, hvor alle tanker om arbejde og familie er skudt helt i baggrunden. Det er sundt for krop og sjæl.

Bagekursist 2019


Kurserne foregår i privatboligen i Sommersted og kan varmt anbefales. Informativ hjemmeside på læratbage.dk. Torben Grodt Busch er bager og produktudvikler ved Valsemøllen i Esbjerg. Han har stor passion og viden, som han gerne deler ud af.

Bagekursist 2019


Det var et virkeligt godt og hyggeligt kursus.

Bagekursist 2019


Har allerede anbefalet det til mine svigerdøtre – så måske kommer vi.

Bagekursist 2019


En dejlig og lærerig dag med tilpas veksling mellem teori og praksis. Luksus, at det er så små hold.

Bagekursist 2019


Meget kompetent og engageret underviser. Vi var meget tilfredse og kommer gerne igen.

Bagekursist 2019


Et rigtig, rigtig godt kursus. God underviser, dejligt sted og søde medkursister. Tak for en rigtig dejlig dag.

Bagekursist 2019


Vi fik gode, brugbare opskrifter til lækre brød med hjem. Vi fik meget ud af kurset.

Bagekursist 2019


De fysiske rammer gør, at alt er nemt at overføre til eget køkken. Få kursister gør, at alle får plads med eget tempo og forståelse. Det betyder, at jeg får fornemmelsen af, at dette kan jeg med øvelse godt blive god til. Der er plads til alle, der har lyst til at bage.

Bagekursist 2019


Alt, hvad vi lærer, kan overføres til eget køkken. Trods en kompetent lærer, som helt sikkert kan nørde , er det meget jordnært, og alle kan være med.

Bagekursist 2019


God, informativ undervisning af en underviser med en stor faglig ballast.

Bagekursist 2019


Det er altid fantastisk at frembringe et brød, der ser ud og smager godt, og det må jeg sige, du har været med til at levere for mig.

Bagekursist 2019


Jeg fik nogle rigtig gode tips med hjem. Og kunne se, at jeg lavede nogle fejl, som jeg nu kan rette.

Bagekursist 2019


Fantastisk. Nød dagen i dit og gruppens selskab.

Bagekursist 2019


Alt var i top. Hyggeligt intimt kursus på et passende niveau. God forståelig teori efterprøvet med praktiske øvelser. Dejlige hjemmelige omgivelser og passende antal deltagere. Meget behagelig og hjælpsom underviser. Blev vildt motiveret for mere.

Bagekursist 2019


Jeg kommer helt sikkert tilbage til surdejskursus eller fuldkorn.

Bagekursist 2019


Et spændende og lærerigt kursus. Vil helt bestemt anbefale det.

Bagekursist 2019


Vi synes, at der var rigtig mange og brugbare guldkorn, og der var god tid til dialog og spørgsmål. Anbefaler gerne kurset for andre. Dejligt at få dagens materiale med hjem.

Kursusdeltager 2019


Kurset overraskede på alle punkter i meget positiv retning.

Kursusdeltager 2019


Kurset byder på SÅ meget viden, erfaring og inspiration. Er dejlig træt efter kurset. Det giver indsigt i en helt anden verden, som man får rigtig meget lyst til at udforske i "hjemmebageriet".

Kursusdeltager, 2019


Du var meget god til at komme rundt til os, når vi var i tvivl, og du var meget tålmodig. Forplejningen var helt i top!

Kursusdeltager, 2019


Jeg fik nogle virkelig gode og brugbare pointer med, som vil gøre en forskel i forhold til de ting, der kommer ud af vores ovn i fremtiden. Tak for det!

Kursusdeltager, 2018


Det var et supergodt kursus. Jeg havde ikke forventet, at jeg ville få så mange aha-oplevelser. Jeg har meget mere lyst og mod på at bage brød – nu kan det kun blive godt.

Kursusdeltager, 2018


Forplejning er jo altid godt ???? I dette tilfælde var det dog så godt, at jeg købte et bagestål med hjem. Kun fordi pizzaen var uovertruffen!!

Kursusdeltager, 2018


Fantastisk dag som altid. Spændende med små historier om brødets historie og traditioner. Tager altid en masse gode fif med hjem.

Kursusdeltager, 2018


Fedt med en underviser, der har så meget viden – og en meget interessant og inspirerende baggrund/erfaring.

Kursusdeltager, 2018


Jeg synes virkelig, alt var super fra start til slut. Hele måden, det var tilrettelagt på, og at vi ikke var flere, var et must. Alle kunne få hjælp, spørge og få svar, og alle kunne høre med. Jeg har aldrig prøvet det før, men det er absolut ikke sidste gang, jeg prøver det.

Kursusdeltager, 2018


Godt med det lave antal deltagere. Hyggelig stemning.

Kursusdeltager, 2018


Alt i alt super godt. God stemning, fine rammer, god underviser, fin hjælp.

Kursusdeltager, 2018


Torben var meget nærværende og opmærksom på, om alle var med.

Kursusdeltager, 2018


Super veltilrettelagt kursus – og enormt hyggeligt koncept med hjemmekøkkenet. Det var en berigende dag, som jeg var meget glad for at deltage i. God balance mellem at lytte, bage, snakke, spise osv. Der var ingen ventetid, som føltes overflødig – det var rigtig vellykket.

Kursusdeltager, 2018


Fantastisk kursus som altid. Glæder mig allerede til det næste. Får utrolig meget ud af det og føler, der er tid til og interesse for alle mulige spørgsmål.

Kursusdeltager, 2018


Torben og Gitte er det perfekte værtspar til sådan et arrangement. Det var super hyggeligt. Tusind tak for en rigtig hyggelig dag.

Kursusdeltager, 2018


Der var planlagt et forløb, som var meget godt organiseret.

Kursusdeltager, 2018


Det var et super fantastisk kursus, hvor man fik mulighed for at prøve mange forskellige slags brød!

Kursusdeltager, 2018


Fantastisk arbejdsrum, underviser og stemning. Man lærte en masse brugbart og havde bare en super hyggelig dag!

Kursusdeltager, 2018


Det er en stor kvalitet, at man kun er seks kursister, så der reelt er tid til at stille spørgsmål og få “håndholdt” vejledning.

Kursusdeltager, 2017


Super god variation mellem undervisning og praktisk læring. Relevant og interessant teori. God formidling.

Kursusdeltager, 2017


Meget imponeret over, hvor professionelt, veltilrettelagt og behageligt kurset var. Fik utroligt meget ud af det og skal helt sikkert på kursus igen.

Kursusdeltager, 2017


Erfaring, troværdighed, hyggelige omgivelser. Plads til snak undervejs både mellem kursister og lærer. Super godt med små hold.

Kursusdeltager, 2017


Super godt hele vejen igennem. Jeg har i den grad fået lyst til at udforske bagningen med andet end blot fødselsdagsbollerne. Det var mit indtryk, at kurset var godt for både en grøn bager som jeg, men også de, der har noget mere erfaring.

Kursusdeltager, 2017


Det var super godt kursus og er helt sikker klar på mere bagning. Dejligt, at det var nemt at gå til – du havde forberedt mange ting i forvejen. 5-6 kursister er meget passende. Tusind tak for en god dag.

Kursusdeltager, 2017


Tusind tak for en super dag, vender helt sikkert tilbage!

Kursusdeltager, 2017


Synes det gav et rigtig godt indblik i hvad der er vigtig for at få et godt brød.

Kursusdeltager, 2017


Det er allerede anbefalet til andre.

Kursusdeltager, 2017


Et kursus hvor man efter min opfattelse med stor professionalisme fik grundig viden om surdej til hjemmebageriet. Et lille kursushold, i hyggelige omgivelser, gav tid til at kursisterne kunne få stillet deres nysgerrighed og spørgelyst.

Kursusdeltager, 2016


Rigtig lærerigt kursus om at bage med surdej. Torben har en enormt stor viden omkring brød, og jeg fik mange “bagerhemmeligheder” med hjem.

Kursusdeltager, 2016


Vi havde en dejlig dag på kurset, fik en masse gode tips og fandt ud af, hvorfor dejen nogle gange driller. Dejligt at blive undervist at nogen, der brænder for sit fag.

Kursusdeltager, 2016


Hyggelige lokaler. Alt var planlagt til mindste detalje. Fik en masse gode fif fra Torben, og ikke mindst en fantastisk service fra Gitte, som sørgede for at ovnene var i gang konstant. Kommer helt sikkert igen.

VIL DU OGSÅ PÅ BAGEKURSUS?

Find dit bagekursus her ...

Få nyt fra Lær at bage

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode bageopskrifter samt tips og tricks til dit hjemmebageri.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Tjek din indbakke: Du får snart en mail!